(video) Igor Dodon: PD are câteva modalități de a mă înlătura de la putere, „șantaj asupra familiei”, sau chiar „lichidare fizică”

Igor Dodon consideră că există trei scenarii posibile privind situația politică din țară, dar și trei variante prin care PD l-ar putea înlătura de la putere.

Foto: UNIMEDIA

Primul scenariu ar fi „transmiterea pașnică a puterii de la cei care mai încearcă să se țină de ea, către noul Guvern în frunte cu Maia Sandu”, spune Dodon, care consideră că acesta este cel mai probabil scenariu.

Al doilea scenariu ar fi ca PD-ul să insiste pe algeri anticipate, la data de 6 septembrie.

Al treilea scenariu ar fi „destabilizarea totală din partea Partdului Democrat, cu încercarea admiterii vărsărilor de sânge”, a mai adăugat Dodon.

Președintele a spus că Partidul Democrat are și câteva modalități de a-l înlătura de la putere: „Primul, încercări de arest, ceea ce încearcă Procuratura și Șor, care scrie acum la Procuratură pe mine”, varianta a doua ar fi „șantaj asupra familiei și deja vin mesaje că o să-mi aresteze familia, o sa îmi aresteze copii, ca eu să scriue cerere să plec din motive personale. Sau speranța lor este ca eu să fug din țară”.

„Nu atingeți familia, niciodată n-o să le iert lacrimile soției, de aseară”, a spus Dodon și a menționat că familia sa se află în Republica Moldova.

A treia variantă ar fi „lichidarea fizică. Vă spun că iau în calcul și acest scenariu”, a declarat Igor Dodon în fașa presei.

Amintim că recent Pavel Filip a spus că, potrivit unor informații pe care le-a primir, Igor Dodon ar fi înnoptat la Ambasada Rusiei. Acest lucru a fost negat de Igor Dodon.


Pub