Curs de instruire pentru femei în afaceri și specialiste în marketing. Creează-ți propria strategie de dezvoltare a afacerii pe online

Echipa Consultanță pentru Micul Business, din cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) anunță despre organizarea unor cursuri de instruire dedicate dezvoltării profesionale a femeilor din Republica Moldova. Inițiativa face parte din programul „Femei în afaceri”,dezvoltat de BERD în Moldova, finanțat de Suedia.

Foto: Primul seminar de „Marketing Digital” se va desfășura pe 18 și 19 iunie 2019.

Primul seminar de „Marketing Digital” se va desfășura pe 18 și 19 iunie 2019. Acest curs dedicat femeilor care conduc întreprinderi și sunt interesate să avanseze în domeniul dezvoltări afacerilor pe online. În cadrul acestui curs, antreprenoarele vor înțelege de ce este nevoie de o strategie de marketing, cum să utilizeze eficient resursele digitale, cum să cerceteze piața folosind diverse instrumente și cât de importantă este prezența unui business pe internet. Costul de participare este de 81 de euro. Mai multe detalii accesați pe pagina evenimentului. Pentru a vă înregistra accesați linkul: https://forms.gle/zmFTD3r3RtPp6kaH9.

Primul seminar de „Marketing Digital” se va desfășura pe 18 și 19 iunie 2019. / Sursa:Marketing Digital

Al doilea curs este dedicat specialistelor în marketing. Acesta se va desfășura în perioada 20-21, 27-28 iunie 2019 și va avea la bază exerciții practice. În rezultat, participantele vor ști cum să elaboreze o strategie de marketing, vor înțelege importanța rețelelor sociale și cum să atragă cât mai mulți clienți utilizând această resursă și vor cunoaște avantaje și dezavantajele unor instrumente de promovare utilizate de site-urile web. Costul de participare este de 81 de euro. Detalii despre curs aflați pe pagina evenimentului. Pentru a vă înregistra accesați linkul: https://forms.gle/1MPN5BabcaHWeTPh7 .

Marketing Digital / Sursa:Marketing Digital

Speakerii ambelor cursuri de instruire sunt Evghenii Șevcenko, expert din Ucraina cu 15 ani de experiență în domeniu, acreditat de companii precum Begun, Yandex și Google, și Veaceslav Matiușenko, expert din Ucraina cu peste 15 ani de experiență în marketing, profesor în cadrul companiilor I-Marketing.ua și Webpromo Experts.

Cursurile se vor desfășura în limba rusă. Data limită de înregistrare este 14 iunie 2019. Locurile sunt limitate. Pentru detalii apelați 069658281.


// console.log('no ads situation')