12:43:47 23.04.2024
Stiri

Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Partidul Democrat

Politică 10.06.2019 11:32 Vizualizări3626 Autor: Ziarul National
Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Partidul Democrat


Partidul Democrat (PD) anunță că, începând de astăzi, inițiază o campanie de colectare a semnăturilor în toată republica pentru demiterea președintelui lui Igor Dodon „pe motiv de trădare de Patrie, finanţare ilegală din exterior a PSRM şi uzurpare a puterii în stat”.

„Campania a fost lansată întru realizarea cerințelor celor 30 de mii de oameni, care la 9 iunie 2019 au participat la un protest pașnic, în Piața Marii Adunări Naționale, pentru apărarea constituționalității și au adoptat Rezoluția pentru Apărarea Țării. Pentru a-și pune în aplicare planul de vânzare a țării, Igor Dodon împreună cu socialiștii și Blocul „ACUM” au întreprins o tentativă de lovitură de stat”, se arată într-un comunicat al PD.

CITIȚI și VIDEO EXPLOZIV // Igor Dodon îi promite lui Plahotniuc că Rusia îi va ÎNCHIDE DOSARELE penale, în cazul în care este semnat acordul de FEDERALIZARE a R. Moldova

Democrații spun că, „prin această trădare ruşinoasă, cetăţeanul Igor Dodon și-a pierdut orice legitimitate, mai ales după ce întreaga țară a văzut modul în care a încercat să pună în practică un plan de federalizare a R. Moldova, dar și modul în care preşedintele ţării recunoaşte că socialiştii au fost finanţaţi ilegal din Federația Rusă cu zeci de milioane de dolari în ultimii ani”.

CITIȚI și Dodon, despre înregistrările cu bani de la Putin și federalizare: „Discuții au avut loc, evident că au avut loc”

„Prin urmare, PD va continua acţiunile legale până va fi îndeplinită dorinţa cetăţenilor ca preşedintele devenit nelegitim, Igor Dodon, să demisioneze din funcţie. Așadar, îi solicităm lui Igor Dodon să nu se mai agațe cu disperare de putere, să demisioneze şi să meargă la judecata poporului, în cadrul alegerilor prezidențiale anticipate”, conchide sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md