15:27:39 18.04.2024
Stiri

VIDEO // Pe site-ul Legislativului au fost făcute MODIFICĂRI. Zinaida Greceanîi – președintele Parlamentului: „Secretariatul s-a conformat noii conduceri”

Politică 10.06.2019 12:16 Vizualizări1565 Autor: Ziarul National
VIDEO // Pe site-ul Legislativului au fost făcute MODIFICĂRI. Zinaida Greceanîi – președintele Parlamentului: „Secretariatul s-a conformat noii conduceri” Captură


Socialista Zinaida Greceanîi, care a fost votată sâmbătă de deputații PSRM și „ACUM” în funcția de președinte al Parlamentului, susține că, începând de astăzi, Legislativul este „absolut” funcțional și că Secretariatul instituției s-a conformat „noii conduceri”.

„De astăzi, Parlamentul este absolut funcțional. De astăzi, în deplină funcție se află tot Secretariatul Parlamentului. Toți s-au conformat noii conduceri a Parlamentului și președintelui Parlamentului. Secretariatul Parlamentului nu este organ politic, ci asigură funcționalitatea întregului Parlament”, a declarat astăzi, într-un briefing de presă, Zinaida Greceanîi.

Aceasta a dat asigurări că toate noutățile despre activitatea Legislativului vor fi plasate pe site-ul Parlamentului. „Deja au început a fi făcute modificări pe site. Am discutat cu toți șefii de direcție… Noi nu vrem să dăm pe nimeni afară, să eliberăm din funcție. Specialiștii trebuie să rămână și să muncească”, a spus sursa citată.

Între timp, pe site-ul Parlamentului a apărut informația că Zinaida Greceanîi este președintele Legislativului.

Zinaida Greceanîi a fost întrebată dacă i se asigură paza de către angajații Serviciului Protecție și Pază de Stat, însă ea a refuzat să ofere informații.

Zilele trecute, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională decizia prin care Zinaida Greceanîi a fost votată în funcția de spicher.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md