(foto) Deja ar fi în Chişinău! Alte şase maşini accidentate au fost aduse în ţară

Indiferent de situaţia actuală din lumea politică, aceasta se pare că nu îi afectează prea mult pe cei care se ocupă de importul de maşini avariate, astfel încât îşi continuă businessul bine merci. Acum câteva ore, pe pagina Auto Inspect, au fost publicate câteva imagini cu şase automobile accidentate care erau transportate pe două camionete cu remorci. Şi destinaţia acestora este Republica Moldova.

Din ceea ce putem observa, în mare parte maşinile sunt de marcă Toyota, acestea fiind accidentate semnificativ în partea frontală sau posterioară, însă “meşterii” de la Chişinău vor avea grijă să le readucă în condiţii necesare pentru revânzare şi câştigare pe seama lor. Elementele de culoare galbenă din faruri ne mai spun că modelele sunt originare din SUA.

“Frumusețile” astea erau ieri undeva prin România în drum spre Moldova. Acum ar trebui să fie prin vamă sau poate deja și în Chișinău! Totuşi, în curând Auto Inspect va avea o surpriză pentru toți cei care ascund accidentele mașinilor și întorc kilometrajul, se arată în textul postării.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial
FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Vezi şi: Auto Inspect: Realitatea anunțurilor auto din Moldova! Toyota Prius cu peste 250000 de km întorşi

Vezi şi: (video) Fără kilometraj întors și accidente, l-aţi cumpăra?! Cum arată un E-class cu peste 300000 km la bord

Vezi şi: (foto) Pentru piese sau pentru revânzare? Iată cum a fost adus un VW Golf R în ţară

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise