‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCine este ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în noul Guvern

Cine este ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în noul Guvern

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Republica Moldova are un nou Guvern. Parlamentul a votat, la data de 8 iunie curent, componența noului Cabinet de Miniștri, condus de Maia Sandu, iar prima ședință a noului Guvern are loc astăzi, 10 iunie. Pentru funcția de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului a fost propusă Georgeta Mincu.

Aceasta a activat din anul 2000 la Ministerul Economiei. În România  a fost licențiată în Relații Economice Internaționale. Ulterior, a făcut masteratul în Studii de Dezvoltare la University College Dublin, Irlanda.

În prezent, Georgeta Mincu oferă servicii de consultanță pentru sectorul de afaceri și conduce un Centru de Dezvoltare și Management. De asemenea, oferă servicii de consultanță legate de economie, migrație și comerț mai multor organizații non-guvernamentale precum: PNUD, BM, LED, IFAD, FAO.

Timp de aproximativ 20 de ani a activat în Guvernul Republicii Moldova și în diferite organizații internaționale financiare. Precizăm că, conform Curţii Constituţionale a Republicii Moldovei alegerile preşedintelui Parlamentului şi a prim-ministrului au fost neconstituţionale.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›