Octavian Țîcu: Nu există motiv și temei pentru anticipate. Îndemn susținătorii noștri să aibă încredere în această înțelegere ACUM-PSRM de conjunctură

”Nu există motiv și temei pentru anticipate din moment ce s-a constituit o majoritate”, a declarat deputatul Octavian Țîcu. Politicianul afirmă că din moment ce Parlamentul s-a întrunit și s-a constituit, nu mai poate fi vorba despre o altă putere în țară.

Foto: UNIMEDIA

”Este timpul ca începând de astăzi, cetățenii să nu mai aibă frică de regimul Plahotniuc. Îndemnăm susținătorii noștri, cât și cei de la PD sau chiar PSRM cu viziuni pro-europene, să aibă încredere în această înțelegere temporară, de circumstanță din dorința de a demonta acest regim”, a mai spus Țîcu.

Deputatul ACUM spune că în continuare va aștepta o reacție din partea partea partenerilor externi.

”Așteptam în foarte scurt timp reacțiile statelor și partenerilor europeni, americani care au fost alaturi de noi in eforrturile de a demonta acest regim și că rezoluțiile PE privind statul capturat sau rezolutiile inaltilor demnitari europeni” a declarat Octavian Țîcu.

Legat de ultimele decizii ale Curții Constituționale, Țîcu spune că acestea ”au fost declarate nule prin decizia Parlamentului si sunt declarate ilegale si anticonstitutionale. S-a sugerat membrilor CC sa-si depuna mandatele”.


Pub