(live/foto/update) Manifestație PD în centrul capitalei: Pe fonul muzicii, sute de oameni au început să se adune

by D M
Distribuiti mai departe...

(update 11:40) Încă o coloană de sute de oamni se îndreaptă spre PMAN dinspre strada Pietonală. Mnaifestant: „Suntem susțintători ai PD și am venit să apărăm țara”.

(update 11:30) Cei prezenți la manifestație se comportă agresiv și evită să răspundă la întrebările jurnalistei UNIMEDIA. Majoritatea susțin că au venit în excursie, au venit să vadă orașul și nu au fi fost aduși organizat.

 

Manifestanții încep să se adune în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), unde urmează să aibă loc un protest organizat de Partidul Democrat. Deocamdată circulația transportului pe Bulevardul Ștefac cel Mare nu a fost suspendat.

Protest PD / Sursa:UNIMEDIA
Protest PD / Sursa:UNIMEDIA
Protest PD / Sursa:UNIMEDIA
Protest PD / Sursa:UNIMEDIA
Protest PD / Sursa:UNIMEDIA

UNIMEDIA amintește că peste noapte în Piață a apărut și scena PD-ului.

Surse ale portatului UNIMEDIA au declarat că astăzi PD ar pregăti un protest în fața Parlamentului și Guvernului, iar unii primari ar îndemna locuitorii să meargă la Chișinău pentru a protesta. Contactat pentru a oferi un comentariu, purtătorul de cuvânt al PD nu a răspuns la apel sau mesaj.

Live din PMAN

Опубликовано Unimedia portal de ştiri Воскресенье, 9 июня 2019 г.

Ieri, mai multe corturi au fost instalate în fața principalelor clădiri ale statului, în semn de protest față de alegerea conducerii Parlamentului și Guvernului.

UNIMEDIA


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.