/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/DOC/ Dodon cere spațiu de emisie la televiziune publică

missing
09 iunie 2019, ora 20:05

Președintele Igor Dodon s-a adresat Companiei Teleradio-Moldova cu solicitarea de a-i oferi timp de emisie „în legătură cu situația de instabilitate politică din țară. Dodon cere să fie prezent la Moldova 1 fie azi, fie mâine.

„Având drept scop asigurarea echilibrului în procesul de informare publică a cetățenilor, solicităm acordarea timpului de emisie direct la postul TV Moldova 1pentru aigurarea dreptului președintelui de a se adresa către cetățeni”, se spune în adresare.

Anterior și prim-ministra Maia Sandu a îndemnat televiziunea publică să transmită live de la ședința Guvernului de mâine.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram