Ex-premierul Ion Sturza, despre situația de la Chișinău: „Nu știu ce va urma, dar Moldova nu va mai fi cum a fost, nu va mai fi a lor!”

Ex-premierul moldovean Ion Sturza a comentat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, situația la zi a Republicii Moldova. Acesta încurajează ceea ce se petrece în aceste momente în Parlamentul de la Chișinău, unde blocul ACUM și PSRM au semnat o înțelegere politică temporară privind dezoligarhizarea Republicii Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Ei vedeți, se poate! Bravo Maia, Bravo Andrei, Bravo celor 56 de deputați patrioți. Vă sting lumina ?! Nu e bai... CC declară? Cine îi mai ia în serios. Sa vedem dacă unii au benzină până la graniță”, a scris Sturza.

Postare / Sursa:Ion Sturza via Facebook

„Nu știu ce va urma, dar Moldova nu va mai fi cum a fost, nu va mai fi a lor! Sunt mândru de voi, moldoveni”, a încheiat Sturza.

Într-o altă postare, Sturza se adresează către cei care dețin funcții publice, îndemnându-i să nu apere „false valori”.

„Nu vă încăpățânați în a apăra valori false. Nu fiți împotriva propriului popor și împotriva legii! Nu vărsați sângele cuiva nevinovat! Istoria iartă, memoria oamenilor nu iartă!”, a mai scris Sturza.

postare Ion Sturza / Sursa:Ion Sturza via Facebook

Amintim că astăzi a fost reluată ședința Parlamentului din 21 martie curent. Astfel a fost votată conducerea Parlamentului și a unui nou Guvern.


Pub