02:18:18 25.04.2024
Stiri

Analist politic de la București: „Dodon a prins momentul când poate să se urce cu picioarele pe Constituție. Nu poate fi presat de Vest, pentru că ascultă doar de Putin”

Politică 08.06.2019 11:54 Vizualizări942 Autor: Ziarul National
Analist politic de la București: „Dodon a prins momentul când poate să se urce cu picioarele pe Constituție. Nu poate fi presat de Vest, pentru că ascultă doar de Putin”


Igor Dodon a prins momentul când poate să se urce cu picioarele pe Constituție. Culmea, mulți ar putea spune că o face pentru un scop nobil, să poată asigura o coaliție de guvernare, să nu se ajungă la alegeri anticipate”, consideră analistul politic de la București, Cristian Hrițuc.

Referindu-se la anunțurile făcute astăzi de șeful statului, Hrițuc crede că, în sfârșit, Dodon a prins o fereastră de oportunitate.

„Nu poate fi suspendat pentru că încalcă Constituția. Nu există Parlament, nimeni nu poate pune presiune pe el. Dodon nu poate fi presat de forțele democratice din Vest, pentru că el asculta doar de Putin. În condițiile acestea poate forța orice”, a scris acesta pe Facebook.

Acesta a vorbit și despre negocierile dintre „ACUM” și PSRM. „Așa cum știm Moldova din trecutul ei, situația poate ajunge atât la proteste, demonstrații, instituții luate cu asalt, cât și la negocieri în noapte care pot închide criza. Doar că acum nu prea mai are cine cu cine negocia”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md