VIDEO // Sărbătoare mare la CNA. Angajații s-au lăudat în fața copiilor lor și au primit în dar cărți

Julieta Savițchi
07/06/2019
CIJM

Centrul Național Anticorupție (CNA) a sărbătorit cu fast 17 ani de la fondare. Vedetele zilei au fost însă cei peste 200 de copii ai angajaților, în fața cărora părinții au ținut să își demonstreze măiestria.

Invitații au fost putut să viziteze birourile părinților lor și au avut parte de un program special  – de la animaţie şi jocuri la trageri în ţintă cu premii de la mascaţii CNA. Unii copii şi-au recunoscut părinţii printre mascaţi, ceea ce a fost o mare surpriză, deoarece a fost pentru prima dată când şi-au văzut părinţii în echipament.

Copiii au venit cu cadouri pentru instituția în care lucrează părinții lor. Fiecare dintre ei a donat cărți din bibliotecile lor personale. Au fost adunate peste 300 de volume, care  urmează să fie dăruite unei biblioteci dintr-o localitate rurală.

În programul manifestărilor s-a înscris şi un spot al voluntarilor anticorupţie, lansat cu sprijinul UNDP Moldova. Autorii acestuia îndeamnă tânăra generaţie să nu dea şi să nu ia mită.

Julieta Savițchi
07/06/2019




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii