/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Constantin Țuțu, printre protestatarii de la Procuratură! Ce declarații face acesta

missing
08 iunie 2019, ora 21:46

Ex-deputatul democrat Constantin Țuțu este printre protestatarii din fața sediului Procuraturii Generale. Acesta spune că el și ceilalți protestatari vor face manifestații similare și la Guvern, și la Parlament. 

„Aici nu este Partidul Democrat, aici sunt oameni, suntem multe persoane. O să protestam în țară, o să dormim aici, nu o să dăm voie să ne vândă țara. Vom ridica drapelul, ca Dodon să nu ne vândă țara. Vom sta peste tot, la Parlament, la Guvern, ce o să facă? O să ne împuște în cap?”, a spus Țuțu.

Democratul a zis că protestatarii nu le vor permite noilor membri ai Guvernului să intre în clădire: „Pentru că nu au dreptul! Nu avem miniștri, avem doar Guvernul care este domnul Filip prim-ministru interimar”, a mai spus Constantin Țuțu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram