/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Andrei Năstase, de lângă corturile instalate în fața MAI: S-ar putea să se facă rețineri în această noapte

missing
08 iunie 2019, ora 22:03

Președintele PPDA, Andrei Năstase, a trecut pe la Ministerul Afacerilor Interne, acolo unde mai mulți tineri au instalat corturi. Deputatul spune că nu exclude că s-ar putea să se facă arestări, inclusiv în această noapte.

„Ei vor violență, ei vor sânge, ei vor dezmăț”, a declarat Andrei Năstase spunând că și la Procuratura Generală, și la Ministerul Finanțelor se adună oameni, iar în apropiere de Guvern sunt mai mulți polițiști.

„Noi vom continua, nu vom ceda. Nu facem nimic alceva decât vrem să punem capăt dezmățului la care am fost supuși în ultima perioadă de timp”, a declarat Andrei Năstase.

Potrivit surselor TV8, corturi se intalează și la Ministerul de Interne unde sunt prezenți și combatanți.

/FOTO/ Zeci de persoane au instalat corturi în fața Procuraturii Generale! Printre aceștia ar fi și ex-deputatul Țuțu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram