(video) După 40 de ani de istorie, noul IVECO Daily facelift a ajuns la o maturitate

IVECO Daily este unul dintre cele mai longevive şi mai apreciate modele de vehicule utilitare de pe piaţa europeană, şi nu numai. Cu o istorie de peste 40 de ani şi cu mai multe generaţii, vehiculul face parte din galeria de legende ale transporturilor.

Prezentat la începutul lunii aprilie şi acum câteva zile deja introdus pe piaţă, noul Daily, mai exact varianta facelift a generaţiei actuale, stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte experienţa la bordul vehiculului şi cea de conducere şi face paşi importanţi spre rularea autonomă.

Foto: autoblog.md

Industria vehiculelor comerciale se confruntă cu schimbări la o rată fără precedent, condusă de tendinţe masive, cum ar fi digitalizarea, automatizarea, electrificarea şi progresul în domeniu. Noul Daily facelift abordează aceste tendinţe, transformându-le în oportunităţi pentru clienţi. În 40 de ani de succes, Daily a devenit un brand recunoscut pentru unicitatea sa şi linie de top în segmentul său.

Astăzi, noul Daily se bazează pe punctele forte ale acestui patrimoniu pentru a oferi performanţe şi durabilitate, care vin împreună cu eficienţa consumului de combustibil şi costul total scăzut al proprietăţii, acest aspect fiind benefic pentru rentabilitatea clienţilor. Află mai multe despre noul model, pe AutoBlog.MD


Pub