(video) Maia Sandu, din clădirea Parlamentului, despre manifestanții PD: „Știm că ei nu vor să trăiască într-un regim dictatorial”

Lidera PAS, Maia Sandu, se află în aceste clipe în clădirea Parlamentului, unde împreună cu colegii săi din blocul ACUM așteaptă decizia Partidului Socialiștilor.

Foto: captură video

„Sperăm să putem să votăm pachetul de legi prin care să începem procesul de dezoligarhizare a statului, procesul de eliberare a statului din captivitate, să începen să luptăm cu corupția mare, să redăm cetățenilor încrederea că în Republica Moldova merită să rămâi”, a declarat Maia Sandu în live-ul său.

Aceasta a vorbit și despre mulțimea care a înconjurat clădirea Parlamentului, oameni care scandează împotriva blocului ACUM și în susținerea Partidului Democrat.

„Oamenii aduși de PD scandează, au venit cu pancarte în sprijinul regimului. Noi știm că ei nu vor să trăiască într-un regim dictatorial, noi știm că nu vor să fie furați, știm că vor să trăiască într-o țară liberă, dar din păcate, prin metode de constrângere sau mituire, au venit aici și strigă sloganele regimului lui Plahotniuc, încercând să ne intimideze. Facem apel la toți cetățenii să nu se lase provocați și intimidați, și să stea departe de clădirea Parlamentului”, a menționat lidera PAS.

PSRM urmează să anunțe astăzi dacă va face coaliție cu PDM sau va colabora cu blocul ACUM.


Pub