18:24:10 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Kozak: „Chiar și Blocul ACUM m-a asigurat înflăcărat că este pentru restabilirea relațiilor cu Rusia”

Politică 07.06.2019 08:00 Vizualizări1934 Autor: Ziarul National
VIDEO // Kozak: „Chiar și Blocul ACUM m-a asigurat înflăcărat că este pentru restabilirea relațiilor cu Rusia”


Vicepremierul rus Dmitri Kozak s-a arătat foarte mulțumit de rezultatele vizitei sale în R. Moldova. Acesta a declarat că toți reprezentanții partidelor cu care a avut întrevederi la Chișinău s-au pronunțat în favoarea restabilirii relațiilor cu Rusia, fiind cu toții de acord că acest lucru este absolut necesar.

Adresându-se președintelui R. Moldova, Igor Dodon, vicepremierul rus l-a rugat pe acesta să le mai amintească din când în când liderilor de partide că, în timpul vizitei sale la Chișinău, aceștia au aprobat cu toții necesitatea de a fi restabilite relațiile bune cu Federația Rusă.

„În timpul întâlnirilor, niciunul din ei nu a spus că relațiile cu Rusia ar trebui înghețate. Chiar și liderii celui mai proeuropean partid, Blocul ACUM, au ieșit cu un discurs înflăcărat în care au încurajat restabilirea relațiilor cu Federația Rusă. Partidul Democrat, la fel, s-a manifestat în favoarea restabilirii relațiilor cu Rusia. La fel și președintele partidului care conduce în Parlament, este de asemenea în favoarea relațiilor bune. A spus că trebuie să fie dezghețate relațiile. De Partidul Socialiștilor nici nu mai zic. Ei au susținut această poziție chiar de la bun început”, a declarat Kozak.

Reprezentantul special al Președintelui FR pe domeniul dezvoltării relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova, vicepreședinte al Guvernului Federației Ruse, Dmitri Kozak, s-a aflat în vizită în R. Moldova pe 4 și 5 iune.

Acesta s-a întâlnit la Chișinău cu președintele Igor Dodon, premierul Pavel Filip, dar și cu liderii Blocului „ACUM”, ai Partidului Democrat și ai Partidului Socialiștilor, în preajma creării unei coaliții de guvernare. De asemenea, Kozak a mers și la Tiraspol, unde a avut o întrevedere cu Vadim Krasnoselski.

Deschide.md


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md