Pasionaţii de Alfa Romeo din România şi-au dat întâlnire la Alba Iulia. Participă aproape 100 de maşini

La Alba Iulia a debutat ieri 6 iunie, Alfa Fest 2019, eveniment organizat, ca în fiecare an, de Asociația Alfa Club – singurul club oficial de proprietari ai mărcii Alfa Romeo din România. Cu aproape 100 de mașini înscrise oficial la eveniment, acesta este al doilea cel mai mare Alfa Fest din istoria de 14 ani a acestei comunități, precizează organizatorii.

Lumea îi cunoaște drept alfiști – niște nebuni frumoși, care par să aleagă mereu marca nepotrivită. Dar inima are mereu dreptate. Alfa Fest, sărbătoarea proprietarilor Alfa Romeo din România, ajunge anul acesta la ediția cu numărul 14. Evenimentul tradițional al Asociației Alfa Club România are loc în perioada 6-9 iunie, în cetatea Alba Carolina.

Pe durata celor patru zile de eveniment, La meccanica delle emozioni va răsuna din cetatea fondată de romani. Cu aproape 100 de mașini înscrise oficial la eveniment, acesta este al doilea cel mai mare Alfa Fest din istoria de 14 ani a acestei comunități. Vor participa membri proprietari din toată țara, iar printre modele Alfa Romeo care vor defila în acest weekend în regiunea Alba – Hunedoara se numără atât modele iconice, precum GTV, Spider și Brera, cât și noile Giulia și Stelvio.

Cea mai veche mașină de proprietar înscrisă la eveniment este un Alfa Romeo Spider din anii ‘70, devenit deja vehicul de epocă, iar cea mai nouă este un exemplar Stelvio Quadrifoglio, de 510 CP, înmatriculat în primăvara acestui an. Un alt exemplar exotic în România care va face parte din caravana Alfa Club este Alfa Romeo 4C.

Vezi şi: (video) Test Drive: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

În cadrul programului, printre altele, alfiștii vor vizita Castelul Corvinilor, vor coborî în cea mai spectaculoasă salină din Europa, iar la plecare unii dintre ei vor abuza pe drumul spre casă de invitația Transalpinei – proaspăt deschisă circulației rutiere. Expunerea tradițională va avea loc duminică dimineața, pe platoul Parcului Dendrologic din Alba Iulia.

Cu peste 9.000 de membri înregistrați pe forum și peste 10.000 de subiecte discutate, Alfa Club România este, de mai bine de 14 ani, locul de întâlnire al posesorilor și pasionaților Alfa Romeo din România. După nenumărate întâlniri și evenimente cu participare internațională, Asociația Alfa Club Romania nu mai este demult doar un club auto, ci un mod de a trăi și de a interconecta alfiștii din întreaga lume.

Vezi şi: (foto) Atenţie cu ce viteză conduceţi prin România. Poliţia are o nouă maşină sport

Vom reveni cu un update de imagini foto şi video a ediţiei din acest an! Până atunci, vezi cum a fost în 2018:

GALERIE FOTO (sursă: alfafest.ro)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/