/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Democrații, gata de anticipate! Filip: „Bani în buget sunt suficienți. Programele Drumuri bune și Prima casă vor continua”

07 iunie 2019, ora 22:06

După ce vicepreședintele PDM Andrian Candu a declarat în fața presei că, cel mai probabil, ne așteaptă alegeri anticipate, Pavel Filip, premierul în exercițiu, a spus că bani în bugetul de stat sunt și că programele Drumuri bune și Prima casă vor continua.

„Bani în buget sunt suficienţi ca să fie achitate la timp salariile aşa cum au fost majorate, pensiile vor fi plătite la timp şi în valorile care au fost indexate, programele naţionale precum Drumuri bune vor continua, la fel ca şi Prima casă. Am discutat că poate vom mai veni şi cu alte proiecte sociale în această perioadă. Nimeni nu va simţi efecte economice provocate de această criză politică, cauzată de iresponsabilitatea politicienilor de la PSRM şi ACUM”, a spus Filip.

Conducerea PDM a spus, în cadrul briefing-ului susținut după ședința Consiliului Republican al partidului, că vinovați de alegeri anticipate vor fi cei din Blocul ACUM și PSRM.

La același subiect:

/VIDEO/ Andrian Candu: Vom avea alegeri anticipate, iar pentru ele vor plăti partidele care se află acum în Parlament

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram