/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Andrei Popov: „Pentru Vlad Plahotniuc este un eșec serios de aceea nici nu a ieșit în fața presei”

07 iunie 2019, ora 22:38

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, poate fi considerat un perdant în urma evenimentelor care au avut loc azi la Chișinău, de această părere este analistul politic Andrei Popov. 

„Plahotniuc nu a ieșit în fața presei pentru, el este un eșec este, un perdant de aceea nu a ieșit. Pentru el este un eșec serios”, a spus Andrei Popov în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari.

Azi-dimineață, reprezentanții PDM au ieșit în fața presei și au spus că au discutat cu PSRM despre crearea unei coaliții parlamentare. Ulterior, și cei din PSRM au confirmat că au avut întrevederea cu PDM. Cele două formațiuni au organizat ulterior ședințe ale Consiliilor Republicane, la care urmau să decidă cum procedează mai departe. La ședința PSRM s-a decis că păstrează în vigoare decizia anterioară a Consiliului de a negocia o majoritate cu cei din Blocul ACUM și că nu negociază o coaliție cu PDM. La scurt timp, și conducerea PDM a ieșit în fața jurnaliștilor cu declarații, spunând că vor fi alegeri anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram