(video) Doi minori au jefuit, în curtea unui bloc, o bătrână de 83 de ani: I-au luat geanta în care se aflau 1350 de lei

Doi minori, ambii cu vârsta de 15 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de polițiști pentru comiterea unui jaf. Aceștia au jefuit o bătrână.

Foto: Colaj UNIMEDIA

Cazul a avut loc pe data de 29 mai, pe bd.Moscovei, când victima în vârstă de 83 de ani, care se afla în curtea blocului, a fost deposedată în mod deschis de geanta cu bunuri personale, fiindu-i astfel cauzat un prejudiciu în mărime de 1350 de lei. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii sect. Râșcani, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut suspecții, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorii și-au recunoscut vinovăția și totodată au fost recunoscuți și de partea vătămată.

Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Pub