(foto) Noile modele BMW M8 pot fi deja configurate cu accesorii M Performance Parts

În câteva luni, având la bord un pachet complet de tehnologii derivate din motorsport, noile BMW M8 Coupe şi BMW M8 Cabriolet vor stabili un nou reper în segmentul premium al automobilelor sport de înaltă performanţă, potrivite pentru utilizare zi de zi.

Cunoştinţele acumulate cu versiunea de curse BMW M8 GTE sunt încorporate în modelul de serie. Acest lucru este valabil şi pentru gama de accesorii M Performance.

Foto: autoblog.md

BMW îşi prezintă gama largă de accesorii M Performance chiar de la lansarea versiunilor BMW M8 (600 CP) şi chiar a modelelor mai puternice BMW M8 Competition (625 CP). Acestea conferă o notă suplimentară de stil designului şi flerului sportiv de care dispun vârful de gamă BMW Seria 8, permiţând o personalizare selectivă suplimentară.

Conform tradiţiei, toate componentele sunt armonizate unele cu altele, precum şi cu caracterul specific al noului model. Pe lângă îmbunătăţirea apariţiei sportive a modelelor, opţiunile de accesorii îndeplinesc şi cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte construcţia uşoară şi aerodinamica. Acest lucru este posibil şi datorită competenţei vaste în motorsport cu care BMW M GmbH a contribuit la dezvoltarea accesoriilor M Performance. Vezi în detalii ce presupun acestea, pe AutoBlog.MD


Pub