04:10:37 29.03.2024
Stiri

Deputat PAS: „Decizia CNP nu a fost pentru un președinte al Parlamentului din partea PSRM, ci pentru un guvern proeuropean asumat de ACUM”

Politică 06.06.2019 09:04 Vizualizări1899 Autor: Ziarul National
Deputat PAS: „Decizia CNP nu a fost pentru un președinte al Parlamentului din partea PSRM, ci pentru un guvern proeuropean asumat de ACUM”


Un guvern proeuropean asumat de Blocul „ACUM” ar fi fost raționamentul pentru care Consiliul Politic Național (CPN) al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a decis ieri să sprijine un candidat socialist la șefia Parlamentului.

„Ca să fie clar pentru toți. Decizia de ieri a CPN PAS nu a fost pentru președinte al Parlamentului din partea PSRM, dar a fost pentru un guvern proeuropean asumat de ACUM. De asta votul a fost unul covârșitor în sensul susținerii propunerii. După ani buni, există șansa să avem în Republica Moldova un guvern autentic proeuropean!”, susține deputatul PAS, Sergiu Litvinenco.

CITIȚI și Cine este membrul PAS care NU a fost de acord să fie sprijinit candidatul PSRM la funcția de spicher. Răspunsul Maiei Sandu

După ce socialiștii au salutat această decizie a PAS, astăzi urmează ca și cea de-a doua componentă a Blocului „ACUM”, PPDA, să decidă dacă va susține propunerea PSRM la funcția de spicher.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md