03:23:35 25.04.2024
Stiri

Ziua Europei, marcată la Tiraspol: Ambasadorul României a depus flori la Complexul Militar din Tighina, unde sunt înhumați eroii Armatei Române

Știri 06.06.2019 17:00 Vizualizări1239 Autor: Ziarul National
Ziua Europei, marcată la Tiraspol: Ambasadorul României a depus flori la Complexul Militar din Tighina, unde sunt înhumați eroii Armatei Române


Delegația Uniunii Europene și reprezentanțele statelor membre UE acreditate Republica Moldova au organizat pe 4 iunie curent Ziua Europei în scuarul din fața Universității „Taras Șevcenco” din Tiraspol.

Ambasada României la Chișinău informează că standul României a fost vizitat de sute de tiraspoleni, acesta constituind un important punct de atracție pentru vizitatori, cei interesați putând obține broșuri și pliante cu informații referitoare la programul președinției României la Consiliul Uniunii Europene, materiale informative din domeniul economic, hărți turistice, broșuri despre posibilitățile de dezvoltare rurală și regională, atlase, albume de artă și materiale promoționale ale Președinției României la Consiliul Uniunii Europene , precum căni, brelocuri, plase, pixuri.



Ulterior evenimentului desfășurat la Tiraspol, Ambasadorul Daniel Ioniță a vizitat sectorul din Complexul Memorial Militar Tighina, în care sunt înhumați eroii Armatei Române, căzuți în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Cu acest prilej, Ambasadorul României și atașatul apărării, militar și aero, Col. Cristi Ladaniuc, au depus o coroană de flori.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md