12:21:35 25.04.2024
Stiri

Năstase, NEMULȚUMIT că socialiștii refuză să vină la întâlnirile cu Blocul „ACUM”: „Aș fi DORMIT cu jumătate de oră mai mult”

Politică 06.06.2019 21:21 Vizualizări1275 Autor: Ziarul National
Năstase, NEMULȚUMIT că socialiștii refuză să vină la întâlnirile cu Blocul „ACUM”: „Aș fi DORMIT cu jumătate de oră mai mult”


Liderii Blocului „ACUM”, Andrei Năstase și Mai Sandu, speră că negociatorii PSRM vor veni mâine, la ora 8.30, la întâlnirea fixată la Parlament, în cadrul căreia urmează să fie discutate detaliile unei viitoare colaborări.

Năstase a menționat că astăzi a venit la Parlament la ora 8.30 și i-a așteptat pe socialiști până la ora 10.00. Totuși, aceștia nu au mai venit.

„I-am așteptat azi-dimineață la Parlament. Nu au venit. M-am sculat mai dimineață să mă duc să mă întâlnesc, dar degeaba. Am stat opt oameni și am așteptat. Aș fi dormit cu jumătate de oră mai mult”, a precizat Năstase în cadrul unei emisiuni televizate.

Reprezentanții PAS și PPDA i-au mai așteptat și spre seară pe socialiști la întâlnire, dar aceștia au refuzat din nou să vină.

Mâine, Blocul „ACUM” i-a invitat din nou pe socialiști, la ora 8.30, pentru a discuta detaliile și compromisurile la care se poate ajunge pentru a formaliza o majoritate, care să voteze candidatul socialiștilor în funcția de spicher, iar pe Maia Sandu - în funcția de premier.

Năstase a aflat că socialiștii au fixată pentru mâine, ora 15.00, ședința Consiliului Republican. Acesta, alături de Maia Sandu, admit că și această întâlnire ar putea să nu aibă loc. „Să vină cât nu este prea târziu, dar deja e târziu, să vedem și să clarificăm poziția lor și poziția noastră”, a punctat Maia Sandu, în cadrul aceleiași emisiuni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md