/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O ucraineancă, depistată la punctul de trecere Giurgiulești-Galați cu permisul de conducere falsificat

missing
06 iunie 2019, ora 17:37

O ucraineancă de 31 de ani a vrut să treacă frontiera cu un permis de conducere falsificat, însă a fost depistată de către angajații Poliției de Frontieră. Incidentul s-a întâmplat în punctul de trecere Giurgiulești-Galați, în seara zilei de ieri, 5 iunie.

Deși tânăra nu cunoaștea despre cele depistate, în declarații a precizat că documentul l-a procurat contra sumei de șapte mii de grivne.

Femeia care conducea mașina de model „Volkswagen Golf” s-a prezentat pentru formalitățile de trecere a frontierei pe sensul de intrare în țară. În timpul verificării documentelor înmânate la control, angajații Poliției de Frontieră au observat în permisul de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile ucrainene, mai multe semne de falsificare.

Ulterior, după ce s-a făcut o cercetare minuțioasă, cu ajutorul tehnicii din dotare, s-a confirmat contrafacerea documentului.

La audierea tinerei s-a aflat că în Ucraina aceasta a învățat la școala auto însă nu a reușit să susțină examenele, fapt ce a motivat-o să apeleze la un conațional pentru a-i perfecta permisul. Tânăra deține documentul din 2017, pentru care a oferit 7 000 de grivne.

Deoarece permisul falsificat a fost ridicat, tânăra și-a continuat călătoria în calitate de pasager.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările în vederea elucidării circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate în infracțiunea comisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram