/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Cum răspund socialiștii la invitația Blocului ACUM de a se vedea din nou la Parlament

missing
06 iunie 2019, ora 17:44

„La momentul de față vedem că pozițiile componentelor blocului ACUM cu privire la cerințele înaintate de PSRM sunt diferite. Suntem în așteptarea unei poziții comune a PAS și DA”, este mesajul deputatului PSRM Ion Ceban ca răspuns la invitația celor din Blocul ACUM de a veni iarăși la discuții, la Parlament. 

„În funcție de răspunsul blocului ACUM vom veni și noi cu un răspuns clar referitor la întrevedere și oră”, a mai precizat Ceban.

Cei din Blocul ACUM au lansat o nouă invitație colegilor din PSRM, pentru azi la ora 18:00 sau mâine la 8:30, să vină la Parlament, pentru a „continua dialogul” despre depășirea blocajului politic. Asta după ce partidele PAS și PPDA au anunțat public faptul că sunt gata să voteze un candidat al PSRM la funcția de speaker, dar cu anumite condiții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram