Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 5 IUNIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA RAC

Mercur în zodia Rac ne va aduce tuturor o mare dorință de a ne exprima emoțiile și de a ne recunoaște sentimentele, mai ales că se află în conjuncție cu Luna aflată încă în tranzit prin zodia Gemeni. În plus, tot aici se află și planeta acțiunii, Marte, care a intrat în zodia Rac, și care va energiza puternic aceste sectoare tranzitate acum de Mercur. La modul general, ne va face extrem de sensibili, de emotivi și chiar influențabili emoțional. Am putea spune că urmează o perioadă a declarațiilor de dragoste.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de dialoguri emoționale și emoționante cu membrii familiei. Nativii vor fi lua niște hotărâri, niște decizii în legătură cu cei dragi, care pot, de asemenea, să vizeze și regimul unei case, unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie atenți la informațiile care vin spre ei în acest sens. Pot reuși să rezolve niște situații mai vechi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de diferite dialoguri, dar și gânduri, idei care vizează fie o călătorie, fie chiar o mutare, o schimbare de domiciliu. Nativii pot fi interesați de un curs care se ține la distanță sau pot călători în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană aflată în străinătate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni, pe fondul fenomenului de Lună Nouă în zodia Gemeni, vor analiza și vor reanaliza o situație care le privește în mod direct personalitatea, de această dată și sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Aspectul poate induce o dorință de a demara o afacere și astfel o serie de gânduri și idei vor da năvală în mintea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă încredere în ceea ce le spune intuiția și să exploreze și exploateze mai mult acest domeniu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia acum să conștientizeze mult mai mult ceea ce sunt și ceea ce doresc să fie, ce doresc să devină. Nativii vor avea un dialog interior profund și vor dori să facă schimbări legate de stilul de viață, dar și de felul în care sunt percepuți de ceilalți, de felul în care comunică cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să analizeze mai în detaliu relația pe care o au cu persoana iubită. Este un moment oportun să devină mai vocali, să vorbească mai mult despre ei înșiși.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să facă o introspecție profundă, să intre în adâncimile subconștientului și să analizeze în mod mult mai rațional niște emoții, gânduri și chiar sentimente. Nativii vor rezona foarte bine cu cei din jurul lor în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de multe gânduri legate de zona prietenilor, cu precădere a planurilor de viitor pe care le au împreună cu aceștia. Nativii pot dialoga mai mult cu cei din anturaj și nu este exclus să demareze împreună proiecte. Un sfat sau o explicație a cuiva apropiat poate să recontureze un verdict mai vechi al nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se apropia emoțional de o persoană aflată în cercul de prieteni cu care (posibil) să nu fi avut mari tangențe până acum.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să analizeze o situație care vizează sectorul profesional și să se gândească foarte clar la direcția pe care o urmează în carieră. Poate nu sunt mulțumiți și doresc să facă o schimbare, poate doresc să redefinească niște țeluri. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a se remarca printr-un discurs emoționant, încărcat de sensibilitate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor analiza cu multă profunzime niște situații de viață în care sunt puși, niște evenimente care se petrec în jurul lor, fie că iau parte la ele, fie că le privesc din exterior. Nativii vor avea ocazia să-și reconsidere niște principii, niște convingeri legate de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce interes și dialoguri legate de studii sau de o mutare, o schimbare de domiciliu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o serie de evenimente, unele poate mai puțin plăcute, de natură să-i forțeze să facă niște schimbări legate de stilul de viață. În toată această perioadă nativii pot purta discuții despre moarte, despre simboluri ascunse ale vieții, posibil să fie atrași de științele oculte pe care să le investigheze acum cu mai mult interes. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să dea voie transformărilor să aibă loc în viața lor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o serie de gânduri care vizează în mod direct partenerul de viață. Nativii pot analiza relația de cuplu și își pot face planuri de viitor, chiar de căsătorie. În zona afacerilor personale, relația și dialogul cu asociații și partenerii de afaceri se poate îmbunătăți, în sensul că totul poate căpăta o tentă mai familiară. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și exprime cu mai mult entuziasm și căldură sentimentele.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător gândesc, analizează în profunzime o situație care vizează locul de muncă, posibil chiar o ofertă de schimbare a jobului. Perioada le este favorabilă comunicării cu colegii și superiorii și nativii vor da dovadă de empatie. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai responsabili, mai raționali în ceea ce privește abordarea unei probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să-și redefinească sentimentele față de persoana iubită sau, dacă sunt singuri, să-și reanalizeze idealul persoanei pe care și-o doresc alături. Nativii vor deveni mai vocali și nu este exclus să facă declarații ed dragoste, să-și recunoască sentimentele față de o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia de a face pace într-un conflict pe care-l au cu copiii, iar acelora care nu sunt părinți le poate aduce o sensibilitatea aparte pe care să și-o manifeste prin dialog sau într-un domeniu artistic care presupune exprimare, comunicare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *