(foto) Premieră mondială: Noua generaţie Audi A6 allroad quattro apare la 20 de ani de la introducere

La 20 de ani de la debutul său, a patra generație a Audi A6 allroad quattro este lansată astăzi. Cu un sistem standard de tracţiune integrală, suspensie pneumatică adaptivă și o gardă la sol sporită, este o maşină potrivită atât pentru folosirea pe drumuri bune, cât şi pe unele mai proaste.

Foto: autoblog.md

Motoarele puternice V6 TDI oferă o capacitate de tractare de până la 2.5 tone, iar datorită look-ului distinctiv și a opțiunilor de echipamente mai personalizate decât cele ale predecesorului, noul A6 allroad quattro apelează la clienții care apreciază combinația de design puternic, versatilitate extraordinară și confort ridicat.

Corpul unui A6 allroad quattro este de până la 45 milimetri mai înalt decât al unui A6 Avant obişnuit. Garda la sol la înălţimea standard de rulare a modelului este de 139 mm. Suspensia pneumatică cu amortizare controlată vine standard și a fost reglată special pentru A6 allroad quattro pentru a stimula capacitățile sale în off-road. Aceasta reglează înălțimea automobilului în funcție de viteză și modul ales în sistemul Audi drive select. Continuarea cu mai multe detalii şi preţ, pe AutoBlog.MD


Pub