(video) Premieră mondială: Noul Mercedes-AMG CLA 35 4MATIC Shooting Brake

Deja al cincilea model din clasa compactă, noul CLA 35 4MATIC Shooting Brake este cel mai recent punct de intrare în lumea Mercedes-AMG. Modelul cu cinci uși combină proporțiile puternice ale unui coupe sport cu funcționalități suplimentare decisive datorită acoperișului extins, hayon-ului mare, deschiderii largi a compartimentului de încărcare și interiorului variabil.

Performanța sa sportivă se combină direct cu o cantitate crescută de spațiu pentru bagaje sau echipamente sportive sau pentru outdoor, făcând din acest automobil unul perfect pentru tinerele familii cu un stil de viaţă dinamic.

Foto: autoblog.md

Prin ce se deosebeşte deci un CLA 35 4MATIC Shooting Brake de un CLA Shooting Brake obişnuit? În primul rând prin esteticul exterior. Designul iconic al modelului CLA este unul dintre principalele motive pentru achiziționarea mașinii. Designerii AMG, prin urmare, mai mult sau mai puțin au păstrat forma de bază cu proeminente în zona roților și o talie subțire sportivă. Cele două muchii longitudinale de pe capotă au fost, de asemenea, adoptate ca detalii sportive.

Pentru un contrast, nouă este grila radiatorului şi bara de protecţie posterioară cu două prize mari de aer, tipice modelelor AMG entry-level. Alte caracteristici distinctive includ elemente cromate pe prizele de aer, noi praguri laterale, jante din aliaj uşor de 18 inci (opţionale de 19 inci), un difuzor integrat în bara de protecţie posterioară, un spoiler în toată regula şi două terminaţii rotunde ale eşapamentului. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub