Slusari, despre riscurile votului comun PSRM-ACUM: „Va fi discreditată semnificativ unica forța antioligarhică credibilă”

După ce mai multe voci au menționat că miza votului comun al PSRM și ACUM, privind numirea unui speaker, indiferent cine ar fi acesta, este debarcarea regimului lui Vlad Plahotniuc, deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, a venit cu o reacție. Politicianul susține că „după acest vot ordinar „istoric”, blocul riscă să declanșeze cu propriile mâini o combinație, după care cel de care noi vrem să izbăvim țara, devine și mai puternic”

Foto: UNIMEDIA

„Înțeleg foarte bine acest sentiment și aceasta dorința enormă a schimbărilor fundamentale. Dar eu chem toata lumea la rațiunea și la analiza situației la rece. Și vă rog să facem aceasta analiză, ținând cont de următoarele fapte (nu vorbe):

[...]Personal, sunt gata să-mi sacrific reputația acumulată în zeci de ani pentru eliberarea țării, dar nu vreau să devin un idiot util pentru cel, cu care mă lupt patru ani fără nici un compromis”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Alexandr Slusari / Sursa:FB
Alexandr Slusari / Sursa:FB
Alexandr Slusari / Sursa:FB

Menționăm că ieri, 4 iunie, PSRM și Blocul ACUM s-au așezat la masa de negocieri, însă acestea s-au sfârșit fără niciun rezultat. Ambele formațiuni au rămas pe poziție.

Socialiștii au menționat că nu cedează funcția de președinte al Parlamentului, iarmembrii DA și PAS au reiterat că sunt gata să susțină candidatura Zinaidei Greceanîi, însă după votarea pachetului de legi antioligarhice.


Pub