Slusari: PSRM are cerințe ultimative
Politic 5 iunie 2019, 20:34 | 1919

Gradul de incertitudine, care a atins cote inalte in cercurile politice de la Chisinau, a fost unul dintre subiectele abordate la „Ora Expertizei” de la Jurnal TV. Invitatii lui Dumitru Misin au vorbit despre procesul de negocieri privind crearea unei majoritati parlamentare, despre vizita emisarilor de la Bruxelles, Washington si Moscova, si despre scenariile posibile, care ar debloca situatia de criza.

Într-o intervenție telefonică, deputatul Blocului ACUM, Platforma DA și PAS Alexandru Slusari a declarat că negocierile de ieri, între Blocul ACUM și PSRM sunt fără rezultat. Motivele ar fi neîncrederea reciprocă și cerințele ultimative din partea socialiștilor.

Unii consideră că doar coaliția dintre două partide, Blocul ACUM Platforma DA și PAS și Partidul Socialiștilor ar fi singura forță care poate scoate Republica Moldova din impasul politic.

Comentatorul politic s-a referit și la întrunirea pe care Partidul Democrat urmează să o desfășoare în perioada 5-9 iunie, despre care sursele noastre anunțau că în centrul Chișinăului vor fi aduși mii de oameni, care să forțeze deputații să-l voteze pe șeful PD, Vladimir Plahotniuc, în funcția de prim-ministru

Purtătorul de cuvânt al PD, Vitalie Gamurari, a spus anterior că a citit informația despre manifestația organizată de PD, dar nu poate să confirme că aceasta ar urma să aibă loc. 

Opinia ta contează. Comentează!