07:36:45 25.04.2024
Stiri

Un fruntaș al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, despre DETURNAREA protestelor din 2016. „Tâlhari de LUX din afara R. Moldova au decis protestele”

Politică 05.06.2019 15:19 Vizualizări1057 Autor: Ziarul National
Un fruntaș al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, despre DETURNAREA protestelor din 2016. „Tâlhari de LUX din afara R. Moldova au decis protestele”


Fostul fruntaș al Platformei Civice „Demnitate și Adevăr”, Valentin Dolganiuc, susține că protestele din 2016 ar fi fost coordonate din afara R. Moldova, inclusiv decizia ca platforma să se alăture protestatarilor lui Igor Dodon și Renato Usatîi. Această decizie ar fi fost luat de „tâlhari de lux” din afara R. Moldova, iar Andrei Năstase ar fi „executat-o”.

„Eu știu cum s-au decis protestele platformei civice împreună cu Dodon și Renato Usatîi. Nu s-a decis în Piața Marii Adunări Naționale. S-a decis în afara R. Moldova, dar nu la Frankfurt sau Moscova. Eu eram acolo (în PMAN) și trebuia să știu despre aceste lucruri, despre decizia de a protesta împreună. Eram una dintre primele persoane în PMAN, dar nu am știut despre asta. Noi am fost puși în fața faptului împlinit – că trebuie să protestăm cu Dodon și Usatîi”, a dezvăluit Dolganiuc, în cadrul unei emisiuni televizate.

Întrebat unde a fost luată, totuși, această decizie, Dolganiuc a răspuns: „Decizia a fost luată în Italia de tâlharii de lux, iar Andrei Năstase a executat-o”.

De asemenea, acesta nu crede că Blocul „ACUM” ar putea să dezoligarhizeze instituțiile statului, așa cum declară, cu ajutorul PSRM.

„Conducerea blocului afirma că Dodon este un oligarh…Astăzi, după trei ani, nu mai este oligarh? Veți face dezoligarhizarea împreună cu socialiștii? Eu am avut o mare scârbă când am văzut la un post TV că unul dintre apropiații „ACUM”, nu o să dau nume, îl venera pe Kozak, că e fericit că a venit în Moldova. Kozak ar trebui declarat persona non grata pentru planul său de federalizare a R. Moldova. O alianță dintre „ACUM” și PSRM ar fi foarte nocivă pentru R. Moldova”, a conchis Dolganiuc.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md