04:20:28 29.03.2024
Stiri

UPDATE // Un apropiat al lui Năstase salută decizia PAS. PAS este gata să VOTEZE spicherul propus de PSRM, fără acordul PPDA: "Sperăm că această decizie va fi împărtășită de partenerii noștri din Platforma DA"

Politică 05.06.2019 19:02 Vizualizări2295 Autor: Ziarul National
UPDATE // Un apropiat al lui Năstase salută decizia PAS. PAS este gata să VOTEZE spicherul propus de PSRM, fără acordul PPDA:


UPDATE // Alexandru Machedon, un apropiat al lui Năstase, salută decizia PAS. "Curajoasă mişcare, respect pentru transparenţă. PAS a decis să o voteze pe Greceanîi spicher. Apel către Platforma "DA": Şi să vedem acum sinceritatea PSRM", a scris acesta pe Facebook.


Consiliul Politic Național al PAS, cu 46 de voturi „Pentru” și 1 „Împotrivă” din 47 de membri prezenți, a decis astăzi să să o voteze pe Zinaida Greceanîi în funcţia de spicher. Această decizie a fost luată fără a fi consultat PPDA.

"PAS și-a asumat o decizie dificilă prin care să putem debloca situația politică actuală și oferi Moldovei un guvern legitim și democratic.

CPN al PAS a decis asumarea unui guvern ACUM și votarea întregului pachet de dezoligarhizare, de scoatere a instituțiilor din captivitate, în urma votării unui spicher propus de PSRM.

Decizia nu se bazează pe încredere și parteneriat cu socialiștii, decizia este unica fezabilă să oprească dictatorul să pună stăpânire pe țară pentru următorii 10 ani, cel puțin.
Sperăm că această decizie va fi împărtășită de partenerii noștri din blocul ACUM, Platforma DA. Reiterăm că toate deciziile pe care le vom lua vor fi doar în interesul eliberării cetățenilor de teroare și mizerie" se arată într-un comunicat al PAS.

PPDA nu a comentat, deocamdată, decizia PAS. De menţionat ca funcţia de spicher urma să-i revină, temporar, lui Andrei Năstase.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md