(video) No comment! Un şofer, vădit agresiv, se opreşte în faţa altuia şi îi urcă pe capotă

(update) Șoferul BMW-ului s-a dovedit a fi fostul iubit al șoferiței Volkswagen-ului, pe care a oprit-o forţat în trafic, s-a urcat pe capotă şi i-a lovit maşina cu piciorul. După cele întâmplate, tânăra a chemat poliția, scrie UNIMEDIA.


Situaţie bizară pe bd. Cuza Vodă din capitală. Un conducător de BMW Seria 5 a oprit forţat un alt şofer, i s-a urcat pe capotă şi i-a lovit maşina cu piciorul după un schimb de replici.

Incidentul a avut loc ieri, 4 iunie, în sectorul Botanica al capitalei.

Autor video: Alex Vevo

Deocamdată nu se cunoaşte motivul conflictului, însă putem presupune următoarele. Conducătorul automobilului marca VW a dorit să se pornească de la marginea străzii, acolo unde l-a parcat, însă neasigurându-se până la capăt a provocat o situaţie periculoasă în raport cu şoferul BMW-ului care trecuse la moment pe alături. Pentru a-i da o lecţie, în stil “tipic moldovenesc”, bărbatul care rula cu Seria 5 s-a oprit în faţa conducătorului maşinii albe pentru o vreme şi nu-i permitea să meargă mai departe.

La rândul său, acesta din urmă a hotărât să nu se lase intimidat şi a făcut o depăşire a primului cu ieşire pe contrasens. BMW-istul, înfuriat la culme de un aşa “curaj”, l-a ajuns rapid din urmă, l-a depăşit ieşind pe contrasens, din nou l-a blocat şi a decis să-i dea o altă lecţie dacă nu a “înţeles cu binişorul”.

După câteva secunde, insul agresiv a urcat în automobil şi a plecat. Deocamdată nu se cunoaşte dacă şoferul sedanului VW a apelat la poliţie şi a avut de suferit careva pagube semnificative.

Vezi şi: (video) Conflict în traficul din capitală. Doi bărbaţi dintr-un Porsche, supăraţi rău de şoferul unui Mercedes

Vezi şi: (video) Chişinău: Conflict în trafic cu un „șef-adjunct al poliției rutiere”

Vezi şi: (video) Rambo din Străşeni. Neînţelegeri în trafic, cu bâta, în sectorul Ciocana

Vezi neapărat: (video) Viral pe Internet: Un bărbat, bătut pentru că a urcat cu picioarele peste un Lamborghini scump

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/