/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Decizie de ultimă oră, luată de PAS la Consiliul Politic Național

05 iunie 2019, ora 18:49

Membrii Consiliului Politic Național al PAS au decis la ședința de azi că își asumă votarea unui speaker propus de PSRM. „Decizia nu se bazează pe încredere și parteneriat cu socialiștii, decizia este unica fezabilă să oprească dictatorul să pună stăpânire pe țară pentru următorii 10 ani, cel puțin”, se menționează într-un comunicat al PAS.

Decizia a fost luată cu 46 de voturi „Pentru” și 1 „Împotrivă” din 47 de membri prezenți.

„Sperăm că această decizie va fi împărtășită de partenerii noștri din blocul ACUM, Platforma DA. Reiterăm că toate deciziile pe care le vom lua vor fi doar în interesul eliberării cetățenilor de teroare și mizerie”, se mai menționează în comunicat.

Am contactat reprezentanții partidului pentru a-i întreba cine este persoana care a votat împotrivă, dar aceștia ne-au spus că e secret.

Mai multe detalii la acest subiect aflați deseară de la emisiunea Politica Nataliei Morari, la care va fi invitată președinta PAS, Maia Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram