image
Sursa foto: moldovanews.md

Iarmaroace agricole vor fi desfășurate săptămânal în toate sectoarele capitalei

Iarmaroace agricole sezoniere vor fi organizate săptămânal, în zile de sâmbătă și duminică, în toate sectoarele capitalei. Primele iarmaroace vor fi desfășurate în această săptămână și vor fi încheiate la 30 noiembrie.

Organizarea acestora va permite producătorilor agricoli să-și vândă producția crescută, iar orășenilor să beneficieze de produse proaspete, autohtone, la preț de producător, au anunțat responsabilii de la Primăria Capitalei la ședința operativă.

În sectorul Centru, iarmaroacele agricole vor avea loc pe cinci adrese: strada Academiei 7, strada Ismail 90 (în parcare), bd bulevardul Dmitri Cantemir 5, strada Testemiţanu 13 și Șoseaua Hâncești 86.

În sectorul Buiucani au fost stabilite trei locații. Este vorba de strada Calea Ieșilor, 63 (intrarea în oraș dinspre raionul Strășeni). Un alt iarmaroc va fi organizat pe strada Onisifor Ghibu, mai sus de Alba Iulia și la intrarea în oraș dinspre comuna Dumbrava, pe strada Codrilor 16.

În sectorul Botanica a fost stabilit ca iarmarocul să fie organizat pe bulevardul Traian, intersecție cu strada Independenței. În caz de necesitate, ca locație este pregătită strada Butucului intersecție cu strada Independenței 48 și pe strada Independenței 9/1.

În sectorul Ciocana au fost stabilite trei locații: strada Milescu Spătari, colț cu strada Ion Dumeniuc, strada Alecu Russo 66/1 și parcarea pieței Mondial.

În sectorul Râșcani un iarmaroc agricol va fi desfășurat în perimetrul Parcului Afganilor și altul pe strada Matei Basarab. Dacă va fi necesitate, vor fi organizate și pe strada Feredeului, strada Vadu lui Vodă și strada Andrei Doga.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: