(foto) Premieră mondială: SEAT îşi lansează primul electromobil la două săptămâni după Skoda

La doar aproximativ două săptămâni diferenţă de Skoda, şi marca SEAT, ambele parte a grupului VW, îşi prezintă primul electromobil. Se numeşte Mii electric şi nu este altceva decât o „copie” a noului Citigoᵉ iV, cu care, împreună, împart agregatele lui Volkswagen e-up!

Premiera mondială a noului model spaniol a avut loc astăzi la Oslo, Norvegia, şi împreună cu cele mai noi modele SEAT şi CUPRA, printre care CUPRA Formentor şi SEAT el-Born, vor vizita oraşe ca Oslo, Liverpool, Paris şi Milan în cadrul unui tur european de prezentare.

Foto: autoblog.md

Exteriorul noii versiuni eco a modelului Mii este subtil modificat prin introducerea unei inscripţii corespunzătoare pe hayon, a unor autocolante specifice pe părţile laterale ale caroseriei şi a unor jante din aliaj de 16 inci în nuanţa mată Cosmo Grey.

În interior, schimbările delicate includ un nou panou de bord, sistem de iluminare ambientală, scaune încălzite cu profil sportiv, volan sport, levier al cutiei de viteze şi manetă a frânei de mână, toate acoperite cu piele neagră. În echipare standard se mai adaugă sistemul Lane Assist, însă cea mai mare transformare se ascunde totuşi sub capotă. Află mai multe pe AutoBlog.MD


Pub