(video) Apple a prezentat cel mai mare update pentru CarPlay de la momentul lansării sale

Compania Apple a ţinut acum câteva ore Conferința Anuală Mondială a Dezvoltatorilor (WWDC) în San Jose, California, acolo a anunţat mai multe produse, dar şi actualizări software. În plus față de debutul unui nou monitor 6K sau a noii generaţii de calculatoare Mac Pro, a fost arătată şi noua versiune a sistemului de operare iOS – 13 – care aduce şi modificări a interfeței CarPlay.

Se întâmplă după ce recent un update l-a primit şi interfaţa Android Auto.

https://www.youtube.com/watch?v=RbteGDRCTFg

Producătorul american numeşte acest update cel mai mare de la momentul lansării sale în 2014. Ca parte a actualizărilor pentru iOS 13, CarPlay va avea o nouă vizualizare a tabloului de bord principal, care va permite utilizatorilor să vadă mai multe funcții, informaţii sau aplicaţii deschise concomitent. De exemplu, player-ul muzical, o hartă a sistemului de navigaţie la fel actualizat și alte alerte vor putea fi accesate de pe singur ecran organizat, fără a fi nevoia de a deschide alte meniuri sau de a face scroll-uri.

Aplicația muzicală a fost, de asemenea, reproiectată pentru a scoate în evidenţă mai mult coperţile albumelor audio şi pentru a face afişajul general mai atractiv. Îmbunătățind în continuare experiența de vizionare, asistentul Siri va fi acum suprapus deasupra altor aplicații în locul unui ecran dedicat de acces.

Apple a adăugat, de asemenea, un calendar pentru CarPlay, un dark mode și a mai integrat Siri pentru a putea fi folosit în aplicaţii audio/navigaţie terţe.

Apple a mai ţinut să menţioneze că interfaţa sa CarPlay este în prezent disponibilă în 90 la sută din mașinile noi vândute în SUA.

Cineva a încercat deja noua versiune CarPlay pe un BMW Seria 5 G30, folosind versiunea beta iOS13 deja disponibilă pentru testare, în timp ce versiunea stabilă va fi lansată în toamna acestui an:

Iată lista completă a schimbărilor făcute la interfaţa Apple CarPlay:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/