/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Șuvoaie de apă la Gotești. Localitatea a fost „înecată”, după ploile din ultimele zile

missing
04 iunie 2019, ora 18:29

Șuvoaie de apă au fost surprinse la Gotești. Localitatea a fost „înecată”, după ploile din ultimele zile. Imaginile video au fost publicate pe o pagină socială de către o internaută. 

Potrivit postării, „a fost afectată partea centrală a satului și cartierul numit Flămânda”.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi Cod Galben de grindină, vijelie, descărcări electrice și averse puternice pe teritoriul întregii țări.

Potrivit avertizării pe parcursul zilei se prevăd descărcări electrice, temporar averse puternice (15-50 l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de pînă la 15-20 m/s.

Vize și:

/VIDEO/ Materialele de construcție, duse de apă sau mașini care „înoată”. Sectorul cel mai afectat, după ploaia puternică din această dimineață

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram