/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Năstase nu crede în sinceritatea celor din PSRM și spune că cel mai probabil vom avea alegeri anticipate

missing
04 iunie 2019, ora 21:55

Andrei Năstase, președintele Partidului Platformei DA (PPDA), spune că este sceptic în privința succesului discuțiilor între ACUM și PSRM. „Cel mai probabil vor fi anticipate”, a declarat acesta la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

Năstase spune că deputații din ACUM le-au propus azi-dimineață colegilor din PSRM să discute de față cu presa, dar aceștia au refuzat. „Am acceptat. Am făcut o greșeală”, a spus președintele PPDA.

Astăzi, în prima parte a zilei, conducerea ACUM și PSRM s-a întâlnit la Parlament și a discutat cu ușile închise, despre „depășirea blocajului politic”. Ulterior, reprezentanții PSRM au spus că aceștia vor insista, în cadrul viitoarelor discuții, ca funcția de președinte al Parlamentului să le revină socialiștilor. Cei din ACUM au spus că ar putea vota un speaker din partea PSRM, doar dacă socialiștii vor vota la rândul lor legile „antioligarhice”, propuse de deputații din ACUM anterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram