image
Sursa foto: HEPTA

Kinsey Wolanski a rămas fără Instagram și va pierde o avere, după ce a intrat pe teren în timpul finalei Ligii Campionilor

Contul de Instagram al modelului rus a fost închis după ce a întrerupt, sâmbătă seară, finala UEFA Champions League, intrând pe teren. Kinsey Wolanski a creat o adevărată isterie în mediul virtual după gestul ei, fiind asaltată de fani pe rețelele de socializare. 

Dar gestul lui Kinsey Wolanski a avut și una total neașteptată: Contul de Instagram al modelului a fost închis. Nu se știe de ce platforma de socializare a luat această decizie, dar este cunoscut faptul că tânăra de 22 de ani câștiga 3 milioane de lire sterline din publicitatea de pe Instagram.

Wolanski a adunat două milioane de urmăritori pe rețeaua de socializare, la câteva ore după finala UEFA Champions League, potrivit The Sun.

Cu câteva ore înainte să rămână fără Instagram, modelul rus le-a mulțumit fanilor pentru susținere și a promis că va dărui 1.000 de postere cu ea pe care le va semna.

Kinsey Wolanski a intrat pe terenul de fotbal în minutul 18, îmbrăcată  într-un costum de baie pe care se afla scris mesajul „Vitaly Uncensored”, reclamă la site-ul pentru adulți deținut de iubitul său, youtuberului Vitaly Zdorovetskiy, fondatorul „Vitaly Uncensored”, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: