(video) Maia Sandu și Andrei Năstase, după întâlnirea cu Bradley Freden: Despre ce au vorbit aceștia

Liderii Blocului ACUM s-au întâlnit cu Bradley Freden, Director în cadrul Departamentului de Stat al SUA. Potrivit celor de la ACUM, reprezentantul american s-a arătat dezamăgit de faptul că alegerile locale din Chișinău au fost anulate.

„În contextul actual am discutat cum vedem noi ieșirea din situație, cum vedem noi instaurarea unui Guvern care să recupereze, să restabilească procesele democratice din Republica Moldova. Să consolideze instituțiile statului. SUA sunt un prieten a Blocului ACUM că împărtășim aceleași principii și lucrurile care le promovăm noi sunt corecte și către partenerii noștri din SUA.

Vizita oficialului american este într-un context mai larg decât ceea ce se produce la Chișinău. Am vorbit despre efectele acestei crize (n.r. criza politică din RM). Am vorbit și despre necesitatea continuării investigațiilor internaționale în ceea ce privește londromatul rusesc, spălătoria de peste 30 de miliarde de dolari prin interiorul RM”, a precizat Andrei Năstase.

Director în cadrul Departamentului de Stat al SUA s-a întâlnit ulterior cu reprezentanți din Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor.


Pub