(video) Reprezentatul SUA, după întâlnirea cu Maia Sandu și Andrei Năstase: „ Noi vom colabora cu orice Guvern”

Statele Unite ale Americii este gata să colaboreze cu orice Guvern care va fi la Chișinău. Cel puțin asta spune Bradley Freden, Director în cadrul Departamentului de Stat al SUA în urma vizitei cu Maia Sandu și Andrei Năstase.

„Cum am spus anterior, când am venit aici. Sunt în Moldova pentru prima dată. Am venit să învăț și si să ascult toate forțele politice. Am avut o întâlnire bună cu cei de la ACUM. De asemenea ne vom întâlni cu PD și cu PSRM, de asemenea. Nu să vorbim despre Guvern, nu suntem cointeresați, cum am mai spus e o coincidență că astăzi au venit și domnul Kozak și domnul Hahn.

Este foarte interesant să fiu aici acum, e cum aș fi într-o sala de teatru în actul final. Noi vom colabora cu orice Guvern, care va fi”.

UNIMEDIA amintește că relațiile moldo-americane și posibilitățile de consolidare în continuare a dialogului bilateral au fost discutate astăzi de prim-ministrul Pavel Filip și Bradley Freden, directorul oficiului pentru Afaceri Est - Europene al Departamentului de Stat al SUA.


Pub