Participă la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2019

Pe 20 mai, Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (CMJI) a lansat aplicările pentru Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale (TVJI), ediția a 13-a.

Tabăra va avea loc în perioada 27 iulie – 3 august 2019 la Centrul de odihnă și creație F’ESTIVAL și va aduna 56 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din toate colțurile Moldovei (inclusiv UTA Găgăuzia și raioanele din stânga Nistrului) și din România.

Foto: Participă la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2019

Scopul taberei este de a crește interesul tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și cuprinzător. Tabăra de vară, alături de celelalte activități ale Clubului, contribuie la formarea unei noi generații de intelectuali activi, implicați social și civic.

Programul taberei conține peste 30 de activități intelectuale și distractive: concursuri de Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Erudit Cvartet și multe altele. Programul extins mai include și jocuri sportive, seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

Participarea la tabără este gratuită. Tabăra este realizată cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al RM, în cadrul Programului de Granturi 2019.

Pe parcursul taberei se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și gândirea laterală. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ; vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu preocupări similare. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea să formeze echipe și să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI.

Formularul de aplicare este deschis până pe 10 iunie 2019 și este disponibil aici.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului (link).

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație ne-guvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți, ale căror valori fundamentale sunt informația, cultura, auto-educația și implicarea civică.

aici: https://tinyurl.com/y4fzjmqy

link: https://www.facebook.com/events/389077508485735/


Pub