Start înregistrării la Festivalul „Ia Mania”: Renunțăm la vesela și pungile din plastic

La această ediție a festivalului IA MANIA echipa Klumea va continua să ia toate măsurile și va depune maxim efort pentru a diminua impactul negativ asupra mediului a festivalului. Conștientizăm că nu vom atinge rapid rezultatele pe care ni le dorim. Totodată, înțelegem că nu mai putem amâna grija pentru ecologia țării în care locuim cu toții.

Foto: IaMania

„Dragi prieteni, vă anunțăm că problemele legate de protecția mediului înconjurător în Moldova ne preocupă și ne dor. Pentru a ne responsabiliza în acest sens, e nevoie de cunoștințe în domeniu, măsuri concrete de aplicare a lor în practică, timp și voința comunității.

Am încercat să întreprindem anumite acțiuni pentru a diminua utilizarea plasticului și pentru a sorta gunoiul produs la festivalul Mai Dulce din acest an. Din această experiență am tras anumite concluzii, care ne vor ajuta să implimentăm mai departe angajamentul pe care ni-l luăm față de mediul înconjurător. În toate eforturile noastre însă nu vom reuși nimic fără colaborarea voastră, a tuturor, atât a comercianților cât și a vizitatorilor”, a anunțat Nata Albot pe o rețea de socializare.

Pentru început s-a indicat ca și condiție obligatorie ca niciunul dintre participanții să nu aducă pe teritoriul festivalului veselă, caserole sau saci din plastic. Totodată, începând cu această ediție, vor fi 2 tipuri de pubele: pentru deșeuri organice și pentru deșeuri reciclabile. Cele reciclabile vor fi evacuate de către de ABS Recycling Moldova

„Invităm cu drag artizanii, producătorii locali, companiile de catering, tinerii designeri, tinerii pictori și prestatori de servici de ateliere și activități de divertisment să se înregistreze la festival și rugăm respectuos să țină cont de această condiție obligatorie de participare la festival”, s emai spune în anunț.

ARTIZANI ȘI COMERCIANȚI NON-FOOD http://bit.ly/iamania-nonfood COMERCIANȚI FOOD http://bit.ly/iamania-food ATELIERE http://bit.ly/iamania-workshop CONCURSUL MÂNDRIA http://bit.ly/concursul-mandria CONCURSUL CAI VERZI PE PEREȚI http://bit.ly/concursul-caiverzi


Pub