SUA: O maşină era să fie vândută la licitaţie cu un infractor în portbagaj

Situaţie virală în SUA. Acum câteva zile, la filiala regională a casei de licitaţii Manheim Auctions din Lancaster, statul Pennsylvania, a ajuns un lot de maşini cumpărate din regiunea New York-ului, printre care şi un Dodge Challenger SRT Hellcat cu un om inconștient în portbagaj.

Poliția i-a identificat identitatea, dar cum a ajuns acolo încă este de necunoscut.

Foto: thedrive.com

Doar imaginați-vă următoarea situație: tocmai ați cumpărat un puţin folosit Dodge Challenger care a fost scose la licitație într-unul din orașele statului Pennsylvania. A fost o achiziţie de succes, motiv pentru care aţi sărbătorit cu prietenii aproape toată noaptea, iar în ziua următoare, deschizând portbagajul mașinii, găsiţi un bărbat îl el şi încă unul de culoare.

Ar părea că cele spuse reprezintă descrierea unei situaţii dintr-un film, însă aşa s-a fi putut întâmpla în realitate dacă angajaţii casei de licitaţii nu ar fi pregătit şi verificat maşinile minuţios înainte de o nouă vânzare. Insul a fost descoperit de un oarecare Darren Leeds, un bărbat care se ocupa de fotografii. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub