Autorul materialului video despre o presupusă anexare a Bucovinei de către România, în 2022, a creat și partea a II-a, unde spune că totul a fost o glumă

Autorul materialului video amatoricesc publicat pe YouTube, în care este ilustrată anexarea nordului Bucovinei de către România în 2022 după un război la scară largă dintre Rusia și Ucraina, a creat și partea a doua a filmului, unde a menționat că totul a fost o glumă, scrie inforesist.org.

Foto: inforesist.org

În noul videoclip, autorul l-a menționat procurorul militar șef al Ucrainei, Anatoli Matios, care a anunțat că convoacă marți o ședință în legătură cu filmul provocator, ce a apărut pe Internet despre anexarea Bucovinei.

De menționat că filmul întitulat „Războiul româno-ucrainean 2022 partea a II-a"” a fost publicat pe YouTube ieri, 2 iunie.

„Sunteți cel mai mare fan al meu. Vreau să vă mulțumesc. Nu vă faceți griji, dle Anatoli. Ucraina este țara mea preferată. România iubește Ucraina. Dacă veniți în România, vă voi invita să beți ceva cu mine ", spune în ce de-al doilea video autorul, sub pseudonimul 30192.

Amintim că procurorul militar general al Ucrainei, Anatoli Matios, a convocat o reuniune a MAE, Statului Major al Armatei și Serviciului de Securitate drept reacție la un material video amatoricesc publicat pe YouTube, în care este ilustrată anexarea nordului Bucovinei de către România în 2022 după un război la scară largă dintre Rusia și Ucraina, potrivit Agenției BucPress din Cernăuți.


Pub