Actrița Irena Boclincă a câștigat concursul „iUmor” de la București
Social 3 iunie 2019, 21:53 | 2364

Compatrioata si colega noastra de la Jurnal TV, actrita Irena Boclinca, a castigat cel de-al saselea sezon al concursului „iUmor”, organizat de un post de televiziune din Romania. Artista a donat insa premiul sau de 20 de mii de euro unui alt participant la competitie, care este imobilizat intr-un scaun cu rotile. Irena Boclinca a hotarat sa ramana doar cu trofeul si titulatura ”Cel mai talentat comediant”.

Irena Boclincă i-a cucerit pe toți chiar de la începutul concursului după ce a parodiat-o pe șefa Guvernului de la București, Viorica Dăncilă.

Câștigătorul concursului „iUmor” a fost desemnat sâmbătă. În marea finală a sezonul al șaselea au ajuns 11 concurenți aleși de public. Doar patru dintre ei au primit însă voturile celor trei jurați pentru a merge mai departe în lupta pentru premiul cel mare. Printre ei a fost și Irena Boclincă.

După ce a fost anunțată drept câștigătoare a concursului „iUmor” și i s-a dat premiul de 20 de mii de euro, Irena Boclincă a spus că îl oferă altui concurent. Actrița a mai mărturisit că „mereu a vrut să facă un act de caritate, dar n-a avut bani pentru asta”.

Irena Boclincă poate fi văzută și în unele ediții ale „Orei de Ras” de la postul nostru de televiziune. Cea mai recentă apariție în această emisiune a avut loc duminică.

Irena Boclincă a terminat Facultatea de Teatru a Academiei de Arte din Chișinău. Câțiva ani a jucat pe scena Teatrului „Eugene Ionesco“. Din 2017, s-a stabilit la București și lucrează la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. 

Opinia ta contează. Comentează!