SUA: O maşină era să fie vândută la licitaţie cu un infractor în portbagaj

Situaţie virală în SUA. Acum câteva zile, la filiala regională a casei de licitaţii Manheim Auctions din Lancaster, statul Pennsylvania, a ajuns un lot de maşini cumpărate din regiunea New York-ului, printre care şi un Dodge Challenger SRT Hellcat cu un om inconștient în portbagaj.

Poliția i-a identificat identitatea, dar cum a ajuns acolo încă este de necunoscut.

FOTO: carbuzz.com

Doar imaginați-vă următoarea situație: tocmai ați cumpărat un puţin folosit Dodge Challenger care a fost scose la licitație într-unul din orașele statului Pennsylvania. A fost o achiziţie de succes, motiv pentru care aţi sărbătorit cu prietenii aproape toată noaptea, iar în ziua următoare, deschizând portbagajul mașinii găsiţi un bărbat îl el.

Ar părea că cele spuse reprezintă descrierea unei situaţii dintr-un film, însă aşa s-a fi putut întâmpla în realitate dacă angajaţii casei de licitaţii nu ar fi pregătit şi verificat maşinile minuţios înainte de o nouă vânzare. Insul a fost descoperit de un oarecare Darren Leeds, un bărbat care se ocupa de fotografii.

Deschizând portbagajul, Darren Leeds a fost şocat când a văzut un tânăr de culoare, care nu dădea semne de viaţă iniţial, într-un portbagaj cu un volum 459 de litri. Leeds a fugit repede să aducă un pahar de apă rece, sunând între timp la poliţie, după care s-a întors şi l-a stropit pe necunoscut peste faţă. Din fericire, “pasagerul” misterios s-a trezit, dar a refuzat categoric să spună cum a ajuns acolo. În plus, nu avea nici un act asupra lui şi nu a dorit să se prezinte.

FOTO: thedrive.com

Echipajul de poliție care a ajuns la faţa locului l-a escortat pe tipul de culoare la secția locală, acolo unde a reușit să-l identifice prin amprentele sale. S-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, numit Leon Cyheime Parks, originar din Bronx, New York, care era căutat de NYPD pentru încălcarea regulilor de cercetare în libertate și de posesie ilegală de arme. Cu toate acestea, detectivii nu au putut afla în ce circumstanțe a ajuns în portbagaj.

Singurul lucru care poate fi afirmat cu siguranţă este că mașinile moderne sunt de obicei echipate cu un sistem de deschidere a capacului portbagajului din interior, astfel încât Parks ar fi putut ieşi din el în orice moment, însă cel mai probabil nu a ştiut asta sau a stat acolo inconștient de când a fost încărcat.

FOTO: lancasteronline.com

Vezi şi: (video) SUA: Un grup de hoţi au furat roţi în valoare de 120000 de dolari în doar o oră

Vezi şi: Caz în SUA. O contabilă de la un centru BMW şi-a cumpărat cu bani furaţi o maşină de altă marcă

Vezi şi: (video) SUA: Poliţia a confundat filmările unui videoclip cu furtul real al unei maşini şi a început să tragă

Sursă: The Drive, Lancasteronline

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/